Всички Стаи БГ е каталожен сайт, имащ за цел да събере на едно място всички обекти в България от типове Real-Life Escape the Room Quests, Real-Life Quest и др.

Целите са популяризиране на този тип забавления и предоставяне място за комуникация между всички екипи и техните клиенти.

Включването на сайта на всички обекти от тези типове е и винаги ще бъде безплатно. Също така екипът на Всички Стаи БГ не влияе по никакъв начин на оценките и мненията на отборите, освен в случаи на спойлери, груб тон, нелоялна конкуренция, дискриминация и т.н.

От октомври 2015 г. Всички Стаи БГ предлага допълнителни услуги срещу заплащане, имащи за цел да промотират и подпомогнат този бизнес в страната.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВПИСВАНЕ В КАТАЛОГА

 

1.       Присъствие в каталога на vsichkistai.bg

Вписване в каталога – включва основна информация като име, компания, адрес, уебсайт, лого – безплатно сега и завинаги

Разширен достъп – позволява на даден потребител сам да управлява съдържанието на страницата на стаите му, като допълнително дава възможност за качване на до 6 снимки и линк към видео в youtube – безплатно, при поставяне на линк към vsichkistai.bg/ на уебсайта на стаята

2.       Новини

Новините могат да бъдат публикувани от потребители и се визуализират на първа страница. Не се допускат телефони, външни линкове, промоционални и други оферти. (Примери за новини са отваряне на нова стая, участие в благотворителна кампания, рекорди, съобщения в медиите и др.) безплатно (изисква се разширен пакет)

3.       Турнири

·     От лигата на Всички Стаи БГ – само за отваряне на нови стаи и само за най-активни потребители при нас – по описаните в този документ условия (Свържете се с нас за подробности)

·     Всички останали турнири –  Изработване на стандартна страница на конкурса с регистрация и timeline и включен Small Banner или анонс на първа страница (до 4 седмици) – по договаряне (Свържете се с нас за подробности) 

 

4.       Банери и промоционални съобщения

Актуални условия за поставянето на рекламни банери и промоционални съобщения може да свалите от тук