Празничен 3К турнир в the MaTRICK!

Кога?

01-07-2016 to 03-07-2016

Къде?


3KEY Rooms и Всички стаи БГ ви канят на празничен 3К турнир! Станете от първите играчи в The MaTRICK като участвате в един турнир- не ОТ лигата на Всички стаи, а специално ЗА феновете в нея. 

Приятели, 

Поглеждайки назад, чак не ни се вярва колко дълъг път изминахме заедно още от момента, когато първата стая на 3KEY Rooms отвори врати... През създаването на сайта и организацията на първия турнир, до пълния с приятели и фенове двор на Wrong bar-a на последното награждаване.

Точно затова и последният турнир за този сезон ще е турнир за феновете. Не турнир ОТ лигата на Всички стаи, а турнир специално ЗА феновете в нея. 

Вместо 10-и юбилеен турнир от лигата на Всички стаи, заедно със страхотния екип на 3Key Rooms, имаме честта и удоволствието да ви поканим на един различен, празничен 3К турнир, с който да отбележим края на първия сезон на Лигата на Всички стаи и началото на дългоочакваната им нова стая - The MaTRICK.  

И, за да не забравяме, че основната цел на стаите е забавлението, фокусът на турнира този път няма да бъде непременно бързината и надпреварата между отборите. Наградите в турнира са 3 Купи (3К), като само едната от тях ще бъде спечелена по критерий за време, а другите... ще ви разкрием по-натам. 

Побързайте да се запишете. Местата в турнира са ограничени до 10. 

КЪДЕ? The MaTRICK /гр. София, бул. „Васил Левски“ 102/ КОГА? 01 - 03 юли 2016 г. - от петък до неделя КОЙ? Отбори с качена на сайта игра в 3KEY "Детективът и машината на времето", спечелили поне една точка в турнирната лига на Всички стаи. КАК? Като се запишете през страницата на турнира. Забележка: Местата са 10, като часовете и дните не подлежат на промяна.          -____ Правила на турнира 1.  Цената за участие е с 20% отстъпка от стандартната цена на The MaTRICK за съответния брой играчи. 2. В турнира могат да участват отбори между 2 и 6 човека, които отговарят на посочените горе условия. 3. 

Турнирът е 3К или иначе казано има 3 купи (3К) за победителите - 1 купа за време (само за нея ще важат правилата за жокери) ; 1 купа за отбора, показал най-екипна и кооперативна игра, 1 купа за находчивост и съобразителност. За първите няколко отбора ще има и награди, осигурени от 3KEY. 

4. За победител за купата за време ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време). 5. Всеки отбор може да ползва неограничен брой жокери, всеки от които добавя 3 мин. наказателно време към крайния му резултат. Жокерите са стандартизирани за съответните загадки и са еднакви за всички участници, доколкото това е възможно. 6. За постигане на максимална равнопоставеност между участниците, първият жокер на отборите от 2-ма души не носи наказателно време, а първият жокер на отборите от 3-ма души добавя 2 минути наказателно време. 7. Местата в турнира са ограничени- 10, и не е възможно да се уговори да играете на друга дата или в друг час.   8. Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори, определен от съответната стая и съгласуван с нас. Организаторите си запазват правото да правят промени в правилата и условията за провеждане на турнира. 9. Резервации, от отбори, които не отговарят на условията ще бъдат изтривани без предупреждение. Турнирът не дава точки за Турнирната лига на шампионите във Всички стаи.  10.

Награждаването от турнира ще бъде на 3 юли (неделя) от 19:00 ч., в Къщата на Трите трола, ул. Чаталджа №24.

 

 

 


Участия

No. Отбор Час
1 1 юли, петък, 20:30 ч
2 2 юли, събота, 10:00 ч
3 2 юли, събота, 12:30 ч
4 2 юли, събота, 15:30 ч
5 2 юли, събота, 18:00 ч
6 2 юли, събота, 20:00 ч
7 3 юли, неделя, 10:00 ч
8 3 юли, неделя, 12:30 ч
9 3 юли, неделя, 15:30 ч