House of Enigma

Кога?

16-12-2015 to 23-12-2015

Къде?


Малко преди Коледа организираме втори Room Escape турнир!

Кога: между 16 и 23 декември 2015 г.

 Къде: в House of Enigma

 

Много от вас ни писаха със съжаление, че не са успели да се класират за Първия Room Escape турнир в България. Затова побързахме да организираме още един, за да може повече отбори да премерят сили за трофея. И така съвместно с екипа на House of Puzzle се роди:

 

Коледния турнир на Всички стаи и House of Enigma,

който ще се проведе между

 16 и 23 декември 2015 г.

 

А с придобития опит от първия турнир, ето и условията на втория:

1. В турнира могат да участват отбори между 2 и 6 човека.

2. Участие ще вземат първите 16  32 отбора, които се регистрират.

3. Правилата на самия турнир ще бъдат обявени публично поне 7 дена преди началото на провеждането му.

4. Правилата ще бъдат съобразени с броя на играчите във всеки отбор с оглед постигане на максимална равнопоставеност между участниците.

5. Всеки отбор ще може да ползва поне три жокера, които добавят наказателно време към крайния му резултат.

6. За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).

7. Победителят в трнира ще спечели купа от Всички стаи БГ, както и подаръци, осигурени от House of Enigma. Ще се опитаме да има изненади за всички.

8. Цената за участие е преференциална и е с 25% отстъпка от стандартната цена на House of Enigma за съответния брой играчи.

9. Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори - 32, чрез попълване на формата по-долу.

10. Отборите ще могат да си резервират ден и час за участие на сайта vsichkistai.bg от 07.12.2015 г. - понеделник.

11. Резултатите от турнира ще се публикуват от всеки отбор по негово желание и преценка, а крайното класиране ще бъде съобщено на сайта след края на турнира, не по-късно от деня след официалното награждаване.

 

Постарали сме се в този турнир да могат да вземат участие почти всички желаещи и затова единственото изискване е да имате регистриран отбор 4 регистрирани игри с отбора си. Желаем успех на отборите и както винаги оставаме отворени към всякакви предложения и идеи. Пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg!

 

Екипът на Всички стаи БГ

Форма за регистрация