LostRooms

Кога?

27-02-2016 to 28-02-2016

Къде?


 

Всички Стаи БГ и LostRooms ви канят да премерите сили в петия Room Escape турнир в България, този път с пътуване във времето

 
КЪДЕLostRooms /гр. София, ул. „Хан Аспарух” No. 53/
КОГА
27 и 28 февруари, 2016 г. - събота и неделя
КОЙВсеки играч, който има при нас отбор с качени поне три игри
КАК
Като ни пишете на vsichkistai@vsichkistai.bg или се запишете за участие чрез формата за регистрация и директно запазване на час (попитайте ни за свободни часове).
 Правила на турнира
1. Турнирът ще се проведе на 27 и 28 февруари 2016 г. в посочените във формата за регистрация часове. Ако не можете да играете на тези дати, но имате желание да участвате в турнира, пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg, тъй като е възможно да се уговори да играете на някоя близка дата. 
2. Цената за участие е с 25% отстъпка от стандартната цена на LostRooms за съответния брой играчи.
3. В турнира могат да участват отбори между 2 и 6 човека.
4.За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).
5.Всеки отбор може да ползва неограничен брой жокери, всеки от които добавят 5 мин. наказателно време към крайния му резултат. Жокерите са стандартизирани за съответните загадки и са еднакви за всички участници, доколкото това е възможно.
6.За постигане на максимална равнопоставеност между участниците, първият жокер на отборите от 2-ма души не носи наказателно време, а първият жокер на отборите от 3-ма души добавя 3 минути наказателно време.
7.Шампионът в турнира печели Купата на Всички стаи, а за първите няколко отбора ще има и награди, осигурени от LostRooms. 
8.Отборите, носители на Купата на Всички стаи ще могат да се обозначават като шампиони и на сайта. 
9.Всички отбори, класирали се успешно на някое от първите 10 места, в този турнир и турнирите досега, ще получат съответен на представянето брой точки, с които ще бъдат класирани в предстоящата Турнирна лига на шампионите във Всички стаи. 
10.Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори, определен от съответната стая и съгласуван с нас.