Questhouse

Кога?

05-12-2015 to 06-12-2015

Протегнахме ръка към Questhouse за един бърз турнир - и те я взеха!

Кога: 5 и 6 декември 2015 г.

 Къде: в Questhouse

 

За любителите на турнири се появи нова възможност, но само за най-бързите и най-внимателните! Докато чакате нашия Предколеден Room Escape турнир, организирахме малка подготовка за него:

 

Блиц турнир Questhouse,
между 5 и 6 декември 2015 г.

 

Подготовката е както за вас, така и за нас :)
Ето и правилата:

1. В турнира могат да участват отбори между 2 и 5 човека, регистрирали най-малко 3 игри на сайта vsichkistai.bg, от които поне 2 със снимка.

2. Участие ще вземат отборите, които първи се регистрират.

3. Всеки отбор ще има право да ползва при поискване до три жокера, всеки иот които ще добавя наказателно време от по 5 минути към крайния му резултат.

4. За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).

5. Победителят в турнира ще спечели купа от Всички стаи БГ, като от Questhouse също ще се постараят да има изненади за всички :)

6. Цената за участие е преференциална и е с 25% отстъпка от стандартната цена на Questhouse за съответния брой играчи. Заплаща се на място по време на турнира.

7. Регистрацията за участие в турнира е отворена чрез попълване на формата по-долу.

8. След приключване на регистрацията ще бъдат публикувани регистрираните отборите, които ще могат да си резервират ден и час за участие на сайта vsichkistai.bg.

9. Резултатите от турнира ще се публикуват от всеки отбор по негово желание и преценка, а крайното класиране ще бъде съобщено на сайта след края на турнира, не по-късно от деня след официалното награждаване.
10.
Официалното награждаване ще се проведе най-рано в седмицата след турнира и ще бъде обявено скоро след приключването му.

 

Постарали сме се в този турнир да могат да вземат участие почти всички желаещи и затова единственото изискване е да имате 3 регистрирани игри с отборите си. Желаем успех на отборите и както винаги оставаме отворени към всякакви предложения и идеи. Пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg!

Екипът на Всички стаи БГ