Questopia - Тайният бар на Ал Капоне

Кога?

19-03-2016 to 20-03-2016

 

Всички Стаи БГ и Questopia ви канят да премерите сили в шестия Room Escape турнир от Лигата на Всички стаи, този път с гангстерски привкус.

 
КЪДЕQuestopia - Тайният бар на Ал Капоне /гр. София, ул. Цар Самуил № 50, вх. А, ет. последен/
КОГА
19-20 март 2016 г. - събота и неделя
КОЙВсеки играч, който има при нас отбор с качени поне три игри
КАК
Като ни пишете на vsichkistai@vsichkistai.bg или се запишете за участие чрез формата за регистрация и директно запазване на час или като ни попитате за свободни часове.
 Правила на турнира
1. Турнирът ще се проведе на 19 и 20 март 2016 г. в посочените във формата за регистрация часове. Ако не можете да играете на тези дати, но имате желание да участвате в турнира, пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg, тъй като е възможно да се уговори да играете на някоя близка дата. 
2. Цената за участие е с 25% отстъпка от стандартната цена на Questopia за съответния брой играчи.
3. В турнира могат да участват отбори между 2 и 6 човека.
4.За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).
5.Всеки отбор може да ползва неограничен брой жокери, всеки от които добавят 5 мин. наказателно време към крайния му резултат. Жокерите са стандартизирани за съответните загадки и са еднакви за всички участници, доколкото това е възможно.
6.За постигане на максимална равнопоставеност между участниците, първият жокер на отборите от 2-ма души не носи наказателно време, а първият жокер на отборите от 3-ма души добавя 3 минути наказателно време.
7.Шампионът в турнира печели Купата на Всички стаи, а за първите няколко отбора ще има и награди, осигурени от Questopia. 
8.Отборът-шампион, както и отборите, завършили на второ и трето място, ще получат съответно златна, сребърна или бронзова купа на сайта
9.Всички отбори, класирали се успешно на някое от първите 10 места в този турнир и турнирите досега, ще получат съответен на представянето брой точки, с които ще бъдат класирани в Турнирната лига на шампионите във Всички стаи
10.Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори, определен от съответната стая и съгласуван с нас.