Xcape Шумен

Кога?

19-03-2016 to 20-03-2016

 

 

Всички Стаи БГ и Xcape Room Шумен ви канят да премерите сили в шестия Room Escape турнир в България, както и първи извън София! Шумен, Варна и околностите - на оръжие!

 
КЪДЕXcape: Безсмъртие /Гр. Шумен, бул. „Велики Преслав“ 9/
КОГА
19 и 20 март, 2016 г. - събота и неделя
КОЙВсеки играч, който има при нас отбор с качени поне три игри
КАК
 Правила на турнира
1. Турнирът ще се проведе на 19 и 20 март 2016 г. в посочените във формата за регистрация часове. Ако не можете да играете на тези дати, но имате желание да участвате в турнира, пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg, тъй като е възможно да се уговори да играете на някоя близка дата. 
2. Цената за участие е с 25% отстъпка от стандартната цена на Xcape за съответния брой играчи.
3. В турнира могат да участват отбори между 2 и 6 човека.
4.За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).
5.Всеки отбор може да ползва неограничен брой жокери, всеки от които добавят 5 мин. наказателно време към крайния му резултат. Жокерите са стандартизирани за съответните загадки и са еднакви за всички участници, доколкото това е възможно.
6.За постигане на максимална равнопоставеност между участниците, първият жокер на отборите от 2-ма души не носи наказателно време, а първият жокер на отборите от 3-ма души добавя 3 минути наказателно време.
7.Шампионът в турнира печели Купата на Всички стаи. Турнирът не участва в класирането за Лигата на Всички стаи. 
8.Отборите, носители на Купата на Всички стаи ще могат да се обозначават като шампиони и на сайта. 
9.Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори, определен от съответната стая и съгласуван с нас.
10.Запазваме си правото да правим промени в горните правила, както и да изменяме, допълваме или отменяме турнира или части от него.