Стая

Сух режим

Не сте ли си мислили тайно какво ли е чувството да си гангстер? Тази история ще ви пренесе в Чикаго, 30-те години, и ще ви даде този шанс...

Рейтинг: 
9.8/10

 

Единият ни съотборник замина и останахме само трима, а не се имаме за най-прозорливите и досетливи, та не смятахме, че ще се справим сами. Взехме още двама човека и станахме 5. Стаята е на Escape room Варна, но не се намира в сградата при другите, а долу на самия плаж в клуб Ментол. Тематиката на стаята е свързана със сухия режим в САЩ. Escape room не ни разочароваха и този път. Всичко беше прекрасно изработено и съобразено с темата, до последния детайл. В началото тръгнахме бавно и загубихме малко време, но веднъж като хванахме нишката нещата започнаха да се развиват много бързо и динамично. Определено ни помогна, че бяхме повече хора и мислехме различно. Почти всички загадки бяха изключително оригинални. Като трудност бяха може би средни. Не скучахме нито за миг и за наша радост и изненада успяхме да се измъкнем навреме.
И тук имахме весели моменти както в "Лабораторията", направихме някои излишни неща и отворихме малко работа на момичето от персонала. Което между другото както винаги беше учтиво и не се разсърди. Накрая получихме и почерпка в бара долу.
За момента това ми е любимата стая заедно със "Съня на далтониста", но удовлетворението от тази беше много по-голямо, защото успяхме да се справим и да излезем.