В тази секция потребителите ще могат да споделят мнението си за стаите, които са им харесали. Тази възможност ще предоставяме само на по-опитните играчи, които са посетили голям брой стаи с отборите си. Ако мислите, че сте такъв или искате да напишете ревю за някоя стая, пишете ни на vsichkistai@vsichkistai.bg Молим ви да спазвате добрия тон, да обръщате внимание на правописа и пунктуацията, както и да пишете на кирилица. Екипът на Всички стаи


Сух режимEscape Room Varna
Отбор: DGTGE

Единият ни съотборник замина и останахме само трима, а не се имаме за най-прозорливите и досетливи, та не смятахме, че ще се справим сами. Взехме още двама човека и станахме 5.

Леговището на пиратитеEscape Games
Отбор: TGRE

Така се получи, че в един ден посетихме три различни стаи и "Леговището на пиратите" беше последната за деня. С други думи бяхме добре загряли.

The Puzzle - РазпитътThe Puzzle
Отбор: TGRE

Случайно открихме тази стая и отидохме да я посетим с моя отбор от 4 човека. Намира се близо до централен булевард и е в центалната част на града, но е малко по-отдалечена от самия център.

Сънят на далтонистаEscape Room Varna
Отбор: TGRE

Тази стая беше много дългоочаквана и една от последните, която успяхме да посетим с нашия отбор от четири човека в този му вид.

Пиратско приключениеLogic Room
Отбор: TGRE

За нашия отбор от 4 човека това беше третата стая, която посещавахме. Намира се в центъра на Варна на няколко крачки от главната улица.

ЛабораторияEscape Room Varna
Отбор: TGRE

Втората стая, която посетихме със същия отбор от четири човека. След като успешно излязохме от Кабинета вече имахме по-голям хъс и желание да се справим.

Кабинет ДС. Майор Н.А ПетковEscape Room Varna
Отбор: TGRE

Първата стая във Варна и първата, която ние посетихме. Намира се в центъра на града на две крачки от централната улица.

Кристалният черепEscapeway

Много е хубаво, че нова стая като "Кристалният череп" носи толкова голямо удовлетворение преди, по време на и след играта.

Детектива & Maшината на времето3Key Rooms
Отбор: Kung Fu Pandas

Тази страхотна стая беше първата, която посетихме и с която се запалихме по манията escape rooms. Тогава бяхме само двама човека, което ни попречи да излезем за 60 минути.