Сигнализирайте ни за нередности!


Здравейте, приятели на сайта и на ескейп стаите,

Оценяваме правото на всекиго на мнение и на коментар по темите, свързани с нашето дело, с платформата, с оценяването, с качените игри и т.н.

Обаче също така смятаме, че що се отнася до подаването на оплаквания, наличието на съмнения за правотата на каченото съдържание и сигнализирането за всякакви нередности, има по-правилен и по-неправилен начин. Поддържаме близки контакти със собствениците на стаи, както и с някои от по-активните отбори. Отзивите за потенциални проблеми с игри и оценки не са ни чужди, и приемаме всички такива случаи присърце. Най-сигурният начин да прегледаме и решим такъв казус своевременно и качествено е като се свържете с нас - чрез сайта, чрез фейсбук страницата, чрез мейла ни, било то дори и на лично съобщение - знаете кои сме.

В това време на публично разединение и "фалшиви новини", ние целим прозрачност със случващото се на сайта и с бранша като цяло. Не веднъж по-съмнителни игри са били проверявани обстойно и премахвани, ако е било сметнато за нужно, но си има хуманен начин за това. Отворени сме към всякакви коментари, критики и сигнали, и се стараем да спазваме професионален и положителен тон на работа - от Вас разчитаме на същото.

Благодарим за разбирането, и до нови игри!
Всички Стаи