Стаята е толкова добра, колкото изживяването вътре


Дори и да пръснете хиляди левове за всевъзможни джаджи и hi-tech пъзели, трябва някак да изместите бирата в парка от върха на класацията „Какво ще правим утре с тайфата?”. Плюс това, бира и escape rooms се комбинират доста добре.

Предложете на посетителите си абсолютно всеки аспект на escape стаите, накарайте ги сами да разберат защо точно това е модерно и широко разпространяващо се в момента. Парите, пръснати за реклама, няма как да се окажат по-ефективни от група впечатлени отбори, които другата седмица ще са ви привлекли още толкова ентусиасти единствено и само чрез приказки, хвалби по време на обедната почивка, и общо взето word-of-mouth advertisement.

Обикновените пъзели и игри се предлагат във всяка по-голяма книжарница в България. Вкарайте клиентите си в нов свят, вселена на нови изживявания. Ако те са Алиса, бъдете техният Бял Заек, създайте тяхната Страна на Чудесата. Реализирайте пълния потенциал на стаята си.

Направете стаята и загадките в нея достъпни за всекиго: тесните процепи няма да се харесат на членовете на сумо обществото, нито пък високите етажерки ще подхождат на ниския ръст на...свършиха ми лафовете. И аз не съм много висок :/

И разбира се – насладете се и Вие на самото изживяване. Не се страхувайте от взискателност – майстор готвачите се стремят към ястия, достойни за вкуса им. По-важно е обаче да се ползват като ориентир вкусовете на играчите – както изразените, така и тайните, скритите дори за самите тях.