Отбор: 

Дата: 
12-06-2016

Трудност: 
1

Коментар от отбора

Тъжно, много тъжно. Озовахме се в стая. Да, просто стая, но не и ескейп стая. Само една при това! С фото тапет! Управляваха ни играта с помощта на уоки-токи, на което му падна батерията и домакинът ни влезе в стаята, за да ни даде жокер, изразяващ се в сочене на място и думите: "Там има ключ". Елементите, които би трябвало да правят играта по-сложна, реално развалят изживяването. Мислихме, мислихме какъв коментар да оставим и понеже не искаме да злепоставяме никого, го оставихме без коментар, до момента той не стана задължителен.


Стая: 
Escape Room Plovdiv

Персонал: 
5

Оригинални загадки: 
1

История: 
1

Декори и атмосфера: 
1

Коментари за играта

tiqhora    2 years 11 months

Тъжно, много тъжно. Озовахме се в стая. Да, просто стая, но не и ескейп стая. Само една при това! С фото тапет! Управляваха ни играта с помощта на уоки-токи, на което му падна батерията и домакинът ни влезе в стаята, за да ни даде жокер, изразяващ се в сочене на място и думите: "Там има ключ".

Загадките се въртяха около една тема, а за последната трябваше доста фантазия и нагласяне. Елементите, които би трябвало да правят играта по-сложна и предизвикателна, реално развалят изживяването.

Мислихме, мислихме какъв коментар да оставим и понеже не искаме да злепоставяме никого, го оставихме без коментар, до момента, в който не узнахме, че е задължително да коментираме ниските оценки, които поставяме.Приветстваме създаването на нови стаи и развитието на жанра, но това не е бизнес за всеки.

 


Добави коментар към играта

Log in or register to post comments