Тази настолна игра съдържа 4 вълнуващи приключения във възходящ ред на трудност. Точно както в истинските Ескейп стаи, можете да играете всяка игра по веднъж.


ВИРУС

 

 

КАКЪВ МОМЕНТ ДА ПРИПАДНЕШ

ОТ СЧУПЕНАТА БУТИЛКА НА ПОДА СЕ ИЗПАРЯВА...


 

 

Какъв момент да загубиш съзнание! Кълнеш се, че би убил своя колега в лабораторията, но знаеш, че това не е необходимо. Течността, изпаряваща се от счупената бутилка на пода, достатъчно скоро ще погуби всички в стаята. Няма време за вайкане, ти и твоите партньори в лабораторията трябва да работите заедно, ако искате да оцелеете.


От известно време работиш при професор Росенов. Той не беше добър човек. Той не показваше и капчица добро отношение към никого, но в своята сфера беше ненадминат.

Професорът никога не напускаше лабораторията, докато в нея все още имаше хора, а всички опасни вещества и отвари заключваше на недостижимо място. В същото време по един странен начин, професор Росенов  беше човек-конспиратор. Беше развил параноично поведение и се страхуваше, че някой иска да се докопа до неговите открития. Единствените хора, на които наистина се доверяваше, бяха неговият син и дъщеря.


С оглед на неговата мнителност беше още по-странно, че онзи следобед бе оставил зелена бутилка без наблюдение. Бе напуснал набързо лабораторията, оставяйки шапката и палтото си на закачалката. Професорът никога не излизаше никъде без своята шапка. Той просто извика „Остави тази бутилка в килера и каквото и да става, не я изпускай“! Никой не знаеше върху какво работеше професорът, но със сигурност беше нещо сериозно. Единственото, което ни беше споменавал е, че в подходящите ръце, тази бутилка може да направи много добро, но в лоши ръце - би могло да промени света по един много лош начин...


Ръцете на нашата колежка от лабораторията със сигурност не се оказаха правилните ръце. Само на 3 крачки от килера тя вече беше обзета от паника. Ти осъзна, че те грози голяма опасност, когато очите и се замъглиха и тя колабира на пода. Все едно всичко се случваше на забавен каданс – шишето удари земята и стъклата от бутилката се разпръснаха в цялата стая. Изпаренията от шишето  незабавно запълниха белите дробове на всички.


Вие веднага се обадихте по телефона на професора, но той изглежда си имаше собствени проблеми. Той тичаше и дишаше тежко. Единствените думи, които успя да доловиш от неговото неразбрано пелтечене, бяха „идиоти, след час всички умират, противоотрова, сейф“. След това линията прекъсна. Звънна му обратно, но телефонът му беше вече изключен. Знаеш, че нямаш време за губене и че няма човек на света, който може да ти помогне...


Ти отместваш количката настрани и виждаш сейфа. Той е заключен. Опитваш се да отвориш чекмеджетата на неговото бюро, но само едно е отключено. Нещата, които намираш вътре може да се окажат жизнено важни. Те са единствената ти надежда!


Поръчай ЧЕТИРИ настолни игри в една - Escape Room in a Box!

 

Бягство от затвора

Храмът на ацтеките

Вирус

Ядрена заплаха

Общо за 98 лв

С включена безплатна доставка за цяла България


Поръчай Escape room в кутия!

Телефон за връзка
лв