Истории за бягство


 

 


Потребителска оценка

6.01

Персонал

8.00

Загадки

5.01

История

5.01

Декори

6.01

Истории за бягство


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Apr 2017

Играчи: 
1-3

Трудност: 
2.00

Играта е направена и се играе с помощта на последното поколение технология за виртуална реалност с отворено пространство, където ще можете буквално да се разхождате във виртуалния свят. Главната цел на играта е в компанията на до 3 играча, да можете да се кооперирате в опит да разрешите различни загадки. Това не изключва да дойдете и повече хора тъй като на големи екрани може да се проследи всяко нещо, което даденият играч вижда и чува! Съберете се около лагерния огън с приятелите си и изберете една от историите. Настоящото предложение ви поставя в капан на една месарница без никакъв изход. Борете се срещу времето, в рамките на което трябва да успеете да решите различни пъзели и загадки, преди да е станало твърде късно. И в крайна сметка, нека разберем какво е станало с онази прекрасна двойка, която притежаваше магазина все пак!

32
(ниво)
4.25
3 7 3 4
1
(ниво)
9.5
9 10 9 10
32 (ниво)

След тази ,,стая'' се чудим дали VR трябва въобще да бъде причисляван към real life ескейп стаите. Като цяло не е лоша като идея, но трябва да се доразвие на доста по-високо ниво. Нямаше ясна история, доста хаотични загадки и най-неприятното беше, че играта се представя за 60-минути, а се оказва, че е 40 минути....

1 (ниво)

Много готино изживяване, за първи път играем VR escape игра и си заслужаваше. Определено ще хвърляме едно око и ухо и ще очакваме още подобни неща за в бъдеще. Евала на домакините за приятната обстановка.

София, ул. Академик Борис Стефанов 35

Потребителска оценка: 
6.01

Персонал: 
8.00

Загадки: 
5.01

История: 
5.01

Декори: 
6.01

 

 


Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.