Кристалният череп


 

 


Потребителска оценка

9.54

Персонал

9.58

Загадки

9.35

История

9.50

Декори

9.73

Любима стая на:

Rock Around the Clock (3 игри)
Нацепените (4 игри)
Зафо (9 игри)
Тиквичка (45 игри)

Кристалният череп


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Oct 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
3.86

Приключение, което ще Ви потопи в мистериозния свят на вечния авантюрист д-р Индиана Джоунс и тайните му, скрити в неговия кабинет. В древно светилище от времената на маите д-р Джоунс открива артефакт с голяма сила – Кристален череп. Артефактът е извор на знания, извън пределите на нашите разбирания, за които още не сме готови. Попадне ли в ръцете на тайното нацистко общество ТУЛЕ, неговата сила ще им позволи да властват на целия свят.

1
(ниво)
8.75
7 10 8 10
4
(ниво)
8.25
8 8 9 8
2
(ниво)
8.75
7 10 10 8
1
(ниво)
7
7 5 8 8
2
(ниво)
4.25
3 4 3 7
9.5
9 10 9 10
1 (ниво)

Изключително детайлен и красив декор!

2 (ниво)

Със сигурност е сред стаите, които си заслужава да се посетят. На нас единствено ни се стори много бързо всичко. Докато се потопиш в атмосферата и вече си излязъл. Би било добре да измислят още загадки.

2 (ниво)

Хитро като замисъл, не толкова добро изпълнение. Не успяха под никаква форма да ни потопят в играта. През цялото време се чуваха разговорите на персонала извън стаята. Загадките са леко хаотични - няма последователност въпреки опита за такава. Така и не разбрахме времето си

5 (ниво)

Стаята е оригинална и интересна. Изключително любезен, усмихнат и приветлив персонал, който се съобрази и не ни даваше излишни жокери. Заслужава си да бъде изиграна!

1 (ниво)

Много готина стая, с интересни предизвикателства и оригинален декор. Доста добре те пренася в историята. Стаята е силно линейна и не много трудна. 

8 (ниво)

Много красива стая, напълно в духа на Индиана Джоунс. Готина игра с приятна атмосфера, музика и декори. Особено много се хареса на най-малкия от нас.

  •  
  • 1 of 24

Потребителска оценка: 
9.54

Персонал: 
9.58

Загадки: 
9.35

История: 
9.50

Декори: 
9.73

 

 


Любима стая на:

Rock Around the Clock (3 игри)
Нацепените (4 игри)
Зафо (9 игри)
Тиквичка (45 игри)

Най-добрите игри

32:06 мин.
10-07-2016
34:00 мин.
16-01-2016
34:36 мин.
25-03-2016
34:48 мин.
02-02-2016

Коментари

Tanyavv's picture
Tanyavv    2 years 5 months
Уникална стая. Определено ни запали по преживяването. Декорите са убийствени, а сюжета ни потопи изцяло във филма. Имахме усещането, че наистина Индиана Джоунс щеше да изкочи от някъде. Автентичността на реквизита може би е най-впечатляващото. Обслужването беше прекрасно. Собственика беше изключително любезен и ни отдели специално време за да ни разкаже историята на стаята.
Sveto90    2 years 6 months
Без дъх и без думи ни остави играта в тази стая. Стаята си заслужаваше посещението и всеки похарчен лев. Декорите бяха невероятни, а автентичните реквизити от филмите на Индиана Джоунс ни пренесоха в света на нашият любим филмов герой! Определено 60 минути от живота ни, които ще ги помня цял живот. Персонала беше толкова вежлив, че забравих, че ме обслужват в България. Ако сте фенове на красивото и бутиково изживяване това е вашето място.
Веско Николов's picture
Веско Николов    2 years 6 months
Хора недейте вярвали на оценките давани в TripAdvizor понеже ние бяхме принудени едвали не насила да напишем хубави мнения още докато бяхме там иначе бяхме заплашени че няма да участваме в турнира "Бягство към Дубай"
Django Bezokov's picture
Django Bezokov    3 years 8 months
Много добре направена стая. Най-добре изпълнената, в която аз съм ходил. Казвам го не само като фен на Индиана Джоунс и escape-стаите, но и като собственик, проектант и разработчик на една такава. Поздравления от нашия отбор (LostRooms) за работата. Ние тепърва ще започнем да посещаваме стаите на колегите и се надявам да попадна в още много такива добри стаи.
Лудите гении    3 years 8 months
Ако има място, което може да Ви остави без дъх, може би това е стаята на Кристалния череп. Ние, Лудите гении от Questhouse, поднасяме своите адмирации към колегите от Escape Way Room за феноменалните декори, сюжет и загадки. Силно вярваме, че високата летва в escape room experience-a, която Кристалният череп поставя е повод за всички любители на екстремни усещания да направят своята резервация сега.
Alexa Stamb's picture
Alexa Stamb    3 years 8 months
Преди да дам своето мнение за стаята държа да отбележа, че съм страшен мрънкел с големи претенции и малко неща са в състояние да ме грабнат. А стаята, не само ме грабна, но и ме накара да се влюбя. Екипът- страшно свежи, с добро чувство за хумр и отговорни. Отговарят бързо и пълно на всякакви запитвания. Професионализъм на високо ниво. Стаята- уютна, мистериозна и изненадваща. Загадките- страхотно измислени, но и забиващи на моменти (особено, ако сте в такава стая за пръв път) Ние се забавлявахме страшно, смяхме се през сълзи, играхме отборно, получавахме и хинтове ъф корс. Получихме огромно удоволствие от играта, макар и неспали и на "едно кръв" :Д Тръгнахме си щастливи и заредени. Благодаря! Отбор "Снощните"
publius11    3 years 9 months
Най-добрата стая, в която съм бил. Твърдо. Ходя по често в стаи и в тази освен доста дизайн е вложен и доста замисъл. Чисто и просто поздравления за нея.
spass petrov's picture
spass petrov    3 years 9 months
Една от най-добре изпипаните стаи! Евала на създателите.
Alexander Zafirov's picture
Alexander Zafirov    3 years 10 months
За първи път посетих такава стая останах без думи!!! Наистина пипнато до най-малкия детайл и до последно ме държа интереса.
megansito's picture
megansito    3 years 10 months
Много е хубаво, че нова стая като "Кристалният череп" носи толкова голямо удовлетворение преди, по време на и след играта. Поздравявам екипа за усилията, които са вложили в цялостното изпълнение, за да може играчите да се чувстват комфортно, от прекрачването на прага до напускането на сградата - понякога малките детайли като осигуряване на гардероб много гъделичкат участниците, не че това е най-важното разбира се. Самата стая е страхотна! Декорите толкова добре следват сюжетната линия, че наистина те връщат в миналия век. Всичко изглежда адски реалистично и те кара изцяло да се отдадеш на играта и възложената мисия. Едно от основните преимущества на "Кристалният череп" (според нашия отбор) е хронологията на събитията - това е една от малкото стаи, в които нещата се случват точно, когато трябва, което спестява много време в неясно лутане на участниците. Още веднъж - поздравления за това, което сте създали, както и за отношението към гостите Ви! Беше истинско удоволствие да Ви посетим! Вече сме в списъка на чакащите за "20000 левги под водата"! До нови срещи!!! :)

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments