Музеят на Тайните


 

 


Потребителска оценка

9.25

Персонал

9.42

Загадки

9.28

История

8.94

Декори

9.36

Музеят на Тайните


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Apr 2016

Играчи: 
2-6

Трудност: 
4.07

QuestionRooms стая на загадките
КОГА БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО ОПИТА НЕЩО ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

 

Стаята ще ви вкара в една уникална обстановка с автентичен интериор, авторски пъзели и загадки. За резервации www.questionrooms.bg.

 

Музеят на тайните

 

Вечер, докато скучаеш и чакаш да стане време, за да отидеш на работа, прещракваш каналите на телевизора и няма как да не ти направи впечатление извънредните новини. В началото не си особено заинтересован, но изведнъж нещо привлича вниманието ти. Убит е уредникът на музея, в който работиш - твоят дългогодишен приятел Д-р Стюарт! Веднага те обзема натрапчиво чувство на притеснение, което започва да се надига в гърдите ти. Дали беше вярно? Човекът, когото толкова обичаш и уважаваш, беше убит!? Човекът, от когото си научил толкова много и с който си прекарал безброй вечери в разговори по време на нощните ти смени. От целия репортаж в главата ти се забиват само няколко неща убийство.. главният уредник на музея.. вече дори не слушаш, просто гледаш празно в екрана.

За момент в съзнанието ти се прокрадва виновната мисъл, че докато си спал кротко на дивана в дневната, един от най-близките ти приятели е бил убит и ти не си могъл да му помогнеш. Прогонваш бързо гузното чувство и в същия момент погледа ти се спира върху телефона. В цялата трагедия съвсем беше забравил за него. Вниманието ти е привлечено от мигащата лампичка за оставени съобщения. Чувството на притеснение мигновено те сковава отново – имаш 4 пропуснати повиквания от Д-р Стюарт. Всички са отпреди около час и тридесет минути. „Може би точно преди да бъде убит?” – помисляш си. Чувството на тъга е изместено от любопитство – защо ли Д-р Стюарт те е търсил непосредствено преди злощастния момент? Забелязваш, че имаш оставено съобщение на телефонния секретар и с нетърпение го пускаш. В слушалката се чува изплашеният глас на твоя приятел:

Обаждам ти се от вкъщи. С мен е свършено... нямам много време, затова слушай внимателно. Кристалът... всичко е заради него - освен гласа Д-р Стюарт се чува силно блъскане по врата и приглушени викове. Дори не успях да разгадая цялата истина.. бях почти накрая, но те стигнаха до мен.. знаех, че това ще се случи, просто мислех че имам повече време.. всичко е в моя кабинет.. трябва да отидеш там веднага. Досега не бях споделил с теб, защото е опасно и не исках да те забърквам в неприятности, но вече нямам избор и ти си единственият, който може да се справи! Всичко е добре скрито със серия от загадки, с които само ти може да се справиш, но ще успееш. Знам че можеш, всичко е там!

Адреналинът бучи в главата ти. От притеснението и тъгата не е останал и помен. След по-малко от петнадесет минути си в музея. Знаеш обаче, че не разполагаш с много време, тъй като офисът на доктора е следващото място, където убийците биха отишли. Натискаш дръжката и вратата се отваря – отключено е.  

“Най- добрите скривалища са най-лесно достъпните” обичаше да казва д-р Стюарт. РАЗПОЛАГАШ С 60 МИНУТИ, за да откриеш кристала и да се махнеш оттам!

 

Телефон: +359877984618

Email: office@questionrooms.bg
Адрес: гр. Пловдив, 4000, ул. Иван Вазов №17  

Намираме се в зелената къща точно след „Лиляната.“

 

Ескейп Стая в Пловдив - QuestionRoomsEscape Game PlovdivEscape Room PlovdivEscape Room в ПловдивСтая на загадкитеQuestionRooms пъзел стая пловдив
1
(ниво)
8.5
9 7 9 9
1
(ниво)
10
10 10 10 10
1
(ниво)
10
10 10 10 10
10
10 10 10 10
9.75
10 10 10 9
10
10 10 10 10
1 (ниво)

Като цяло хубава стая, интересни загадки и история, декорите са изтъркани, но хубави. Персоналът беше проблемен, но се преживява. За съжаление доста лесна- излязохме за 45 минути.

1 (ниво)

Първата ни ескейп стая като отбор, която беше изключително вълнуваща. Определено може да я препоръчваме, а измъкването не е никак лесно!!!

4 (ниво)

Една от най-яките стаи, в които сме били. Загадките бяха много и различни от другите стаи и се преплитаха. Имаше много електроника и скрити копчелъци. Беше много емоционално, накрая беше голям екшън и всичко се случваше на бързи обороти. Нямаме търпение да посетим и другата им стая.

3 (ниво)

Чудесна стая, интересни и трудни загадки.

Но предлагат и лесно подреждане. Е, ние избрахме трудното :-) и се справихме отлично!

3 (ниво)

Страхотна стая, много добри загадки!

Преживяването си струваше всяка секунда.

Препоръчваме!

Пловдив, улица Иван Вазов 17

Потребителска оценка: 
9.25

Персонал: 
9.42

Загадки: 
9.28

История: 
8.94

Декори: 
9.36

 

 


Най-добрите игри

33:43 мин.
09-10-2016
37:06 мин.
15-05-2016
39:21 мин.
20-08-2016
39:41 мин.
14-05-2016

Коментари

Metodi Todorov's picture
Metodi Todorov    6 years 3 months
Много добра стая.Интересен сюжет,завладяваща и грабваща атмосфера,готин и любезен екип.Стаята предлага разнотипни загадки и ще ви накара да стоите под напрежение до самия край!

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.