Пръстен на Нибелунгите


 

 


Потребителска оценка

6.47

Персонал

7.24

Загадки

5.28

История

5.92

Декори

7.44

Пръстен на Нибелунгите


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Nov 2015

Играчи: 
2-4

Трудност: 
4.44

В тази криза само сензация може да спаси вестника ни и може би сме я открили! Преди час е починал археологът Алфред Норели, който е бил известен с познанията си за „магическия“ пръстен. По немски легенди то носи гибел на своя притежател и Норели е прекарал години в изследване, за да опровергае или докаже това. Може би и това е причината а внезапната и загадъчна смърт на професора?

7.25
6 8 6 9
32
(ниво)
5.75
4 7 7 5
9
(ниво)
7
7 6 7 8
3
(ниво)
5.75
4 8 3 8
33 (ниво)

Най-трудната стая на Exitgames. Малко странна логика на места и една от най-дразнещите губи-време загадки, на които сме попадали. Не е ОК да си решил принципно загадката, но да не можеш да я подредиш бързо. Със същия успех, може да дадат за редене кубче на Рубик, което ако не знаеш как става, не можеш да наредиш бързо.
+ добро местоположение, в мола, лесно паркиране
+ красив декор
- шум от мола
- липса на климатична инсталация
- износени декори и "счупени" загадки
- след някои загадки се налага да получиш жокер, че нещо се е случило в стаята, защото това не става очевидно със самото нареждане на загадката

32 (ниво)

Според персонала това е най-добрата им стая, но нашето мнение е противоположно - износени декори, алогични загадки, на места е доста мръсно, несработващи механизми, а това да влизат по време на играта и да те ,,напътстват'' убива цялата емоция. Историята определено е доста интересна, но спрямо останалите им стаи, тази най-малко ни допадна.

9 (ниво)

Идеята на стаята е добра с оригинални загадки, но до там... голяма част от загадките са изпити от логика и влизат в теорията на хаоса и като поискахме жокер: "Ми то няма логика, това е главоблъсканица...." ДА ти скоча на главоблъсканицата 9 ключа с по 4 позиции и без никаква логика....

3 (ниво)

Който е мислил стаята може спокойно да спре да се занимава с ескейп-стаи. Вътре има анти-логика и гавра с нормалното мислене. Някои от нещата НЕ са логични и няма как да се справите с тях - и то не защото стаята е замислена като трудна, просто логиката е сбъркана и доведена до ниво на невъзможност. Не си го причинявайте!

Поне атмосферата и декорите бяха хубави.

Варна, ул. Академик Андрей Сахаров 2

Потребителска оценка: 
6.47

Персонал: 
7.24

Загадки: 
5.28

История: 
5.92

Декори: 
7.44

 

 


Най-добрите игри

59:59 мин.
29-05-2016

Добави коментар

Log in or register to post comments

Entity info.