Тайните на професор Линд


 

 


Потребителска оценка

8.94

Персонал

9.27

Загадки

8.84

История

8.69

Декори

8.96

Тайните на професор Линд


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Авг. 2015

Играчи: 
2-6

Трудност: 
3.76

Вие разследвате внезапното изчезване на професор - ръководител на секретна правителствена лаборатория за паранормални явления.  Какви тайни са останали скрити в дома му? Над какво е работил тайно от всички? Кой го издирва и защо? Имате точно час, за да разкриете всичко това!

7
(ниво)
8
8 8 8 8
9.5
10 9 9 10
10
(ниво)
8.75
10 8 7 10
6
(ниво)
7
5 8 7 8
10
(ниво)
7.75
9 9 7 6
6
(ниво)
9.25
9 10 9 9
7 (ниво)

Историята беше интересна, загадките също. Много забихме на една от тях и това ни костваше доста минути. Не успяхме да излезем навреме, но се забавлявахме :)

5 (ниво)

Интересно подбрани загадки с намигване към любителите на пътешествия. :)

6 (ниво)

Брат, дори след втората ни игра в стаята не ни качиха снимката (затова пак от друга стая).

Иначе тая стая, която е първата, ама ние я играхме втора, е доста по-слабичка от другата. Тука имаше някви упражнения с буквички за втори клас дето някои от нас просто си седяха и си скучаеха. Отново несработващи от раз механизми и изкусвено засукани прости задачи. Не сме впечатлени. Портал е много по-напред!

6 (ниво)

Бяхме на следсватбен escape room weekend с компанията и се разделихме на два тийма, състезвайки се както срещу стаята, така и помежду си :) Победителите в стаята "Тайните на професор Линд" бяха "Team Groom".Всички бяха мн доволни и развеселени след играта си, решавайки мълниеносно някои пъзели, затруднявайки се на други, но успявайки да свършат своята задачка отлично.Много приятна стая, препоръчваме :)

13 (ниво)

Много отзивчив персонал, хубав декор, забавна и вълнуваща игра!

13 (ниво)

Личи си, че стаята е стара и загадките вече не са ниво. Персоналът беше разсеян и дори не разбра, че излязохме.

ul. "Pirotska" 20, 1000 Sofia, Bulgaria

Потребителска оценка: 
8.94

Персонал: 
9.27

Загадки: 
8.84

История: 
8.69

Декори: 
8.96

 

 


Най-добрите игри

35:00 мин.
11-03-2017
38:00 мин.
12-12-2015
38:00 мин.
14-10-2015
38:00 мин.
24-08-2015

Коментари

снимка на diana.had
diana.had    1 year 11 months
Интересна атмосфера, оригинални загадки, но стаята е за по-малки отбори според мен.
снимка на Кали Иванова
Кали Иванова    2 years 3 months
Наистина това за бен беше като вълшебство, да попаднеш в тази атмосфера, като собствен театър, в който ти си главния герой. Да не ти е толкова лесно и да е сладка, сладка победата! Страхотни сте! Очааквам и още нови и нови неща и ще опитам всичко, защото в днешно време повечето забавления не могат да ми доставят това усещане и радост, а вие можете и го правите отлично! :)
iakimnedelchev    2 years 3 months
Страхотно място! С уникален дух и атмосфера! :)
снимка на Kaloqna Petrova
Kaloqna Petrova    2 years 3 months
Невероятно преживяване! Прекрасен интериор, мега яки загадки и много добро на трудност :))) А персонала се държеше повече от добре! Страхотни сте! Ще очаквам с нетърпение нови неща :)
снимка на Stiliana Kalcheva
Stiliana Kalcheva    2 years 3 months
Чувствах се, като във фантастичен филм. Всичко беше толкова реално и истинско, че на моменти се вцепенявах. Мозъкът ми работеше на 6, раздвижих и логическото си мислене. Влизаш в друго измерение, наистита, а за това помагат много всички нещица, които са в стаята. Браво, продължавайте все така и очаваме и другите ви стаи.
снимка на Nikola Peev
Nikola Peev    2 years 3 months
Трудно се впечатлявам, но вие успяхте да ме трогнете. Сложността на стаите, интериорът и предизвикателствата вътре ме впечатлиха. Истинско приключение, личи си, че сте го направили с много финес и имате опит в това, което правите. Изиграх и двете ви стаи и очаквам с нетърпение третата.
az    2 years 3 months
Стая портал е направена така, че наистина имаш усещане , че влизаш в някаква високо -технологична лаборатория, с разнообразни загадки, изискващи мобилизирането на различни умения и способности (мислене, анализ, сръчност, бързина, логика..). Ефектите са яки. Останахме много впечатлени и изненадани и ще отидем и на други стаи в Questomania
Marion    2 years 3 months
Страхотно преживяване! Вкарва те в друга реалност - все едно ставаш герой в историята. Много ми харесаха загадките и атмосферата, която те държи в приповдигнато настроение през цялото време. Супер автентична и приятна! Препоръчвам на всички!
IvaK    2 years 3 months
Харесвам това, че къщата и отделните стаи са оборудвани със специално създадени за целта мебели, които придават страхотна автентичност на интериора и ви потапят в сюжета на сто процента. Заложено е много и на hi-tec, модерно и иновативно оборудване! Браво!
spoko_d@abv.bg    2 years 3 months
Изключително приятна атмосфера, още с влизането в рецепцията усетихме гостоприемство и уют. Стаята е уникална, с различна тематика от посещаваните до сега. С радост ще очакваме и третата им стая.

Добави коментар

Log in or register to post comments