Dextrophobia Rooms


 

 


Потребителска оценка

8.79

Персонал

9.22

Загадки

8.94

История

8.25

Декори

8.74

Любима стая на:

#ЛошоМиЕ (18 игри)

Dextrophobia Rooms


Град: 

Компания: 

Отворена: 
Jun 2014

Играчи: 
2-5

Трудност: 
3.57

Dextrophobia Rooms: Първата стая

Първата стая на Dextrophobia Rooms е класическата игра запалила въображението на авантюристите в София.

Екипът ви ще се озове в кабинета на блестящ учен, чийто ум е замъглен. Още в началото ще усетите, че сте част от зловещ експеримент - ще бъдете отровени с мистериозно вещество и ще имате един час да се сдобиете с противоотровата. Ако се справите с загадките на побъркания генний ще намерите пътя до зловещата му тайна лаборатория. А в нея ... смразяващият ужас дебне отвсякъде. Запазете самообладание и разгадайте мистериите докрай. Всичко зависи от вас!

8.5
9 10 8 7
4
(ниво)
7.25
7 9 6 7
3
(ниво)
7
7 7 7 7
3
(ниво)
7.25
7 8 7 7
1
(ниво)
0
0 0 0 0
7
(ниво)
6.25
5 10 5 5
8 (ниво)

Първата стая ни хареса, дори след като бяхме играли в нови, технологични стаи. Загадките бяха оригинални, имаше една многопластова, декорът и атмосферата чудесно пасваха на историята и към края играта стана по-динамична и напрегната. Момичето от персонала бе любезно, но за съжаление никога не получихме снимката от играта, нито отстъпката, която тя ни предложи за другите стаи на бранда. Не се случи след месеци чакане и няколко имейла от нас. Не получихме обяснение, извинение или отговор. Ползваме снимка на печата, за да валидираме гласа. Адмирации към Декстрофобия, че са създали първата ескейп стая, но нека не лежат на стари лаври.

7 (ниво)

От известно време си мислехме, че е време да посетим първата стая на Декстрофобия, но така и не успявахме да стигнем до нея. Най-накрая я посетихме и си изкарахме много приятно. Стаята е много подходяща за отбор с малко опит, върви линейно и загадките са средно сложни.

5 (ниво)

Не много оригинални загадки. Готин персонал.

2 (ниво)

Забавна стая с много интересни загадки, които понякога не са това, което изглеждат. Прекрасното, зареждащо момиче от Dextrophobia направи преживяването още по-приятно за нашия отбор.

4 (ниво)

Стаята е подходяща за начинаещи и по-малки отбори. При повече от трима души - не всички могат да се включат активно. Предвид факта, че е първата стая - направена е много добре, загадките не са много лесни. 

4 (ниво)

Една от първите най-добри стаи в България. Класика!

  •  
  • 1 of 11
София, ул. "Цар Самуил" 50Б

Потребителска оценка: 
8.79

Персонал: 
9.22

Загадки: 
8.94

История: 
8.25

Декори: 
8.74

 

 


Любима стая на:

#ЛошоМиЕ (18 игри)

Най-добрите игри

29:00 мин.
01-09-2015
29:21 мин.
14-05-2017
31:00 мин.
09-05-2015
31:43 мин.
25-07-2016

Коментари

DenisH    3 years 9 months
Били сме в 4 стаи досега и Dextrophobia rooms определено е най-добрата като цялостно преживяване. Страшно много ни допадна мистичната атмосфера, страхотните загадки и завладяващата история! Много се забавлявахме на креативно измислените загадки, които после обсъждахме с часове на по бира. Стаята се намира на много удобно място, екипът е невероятно усмихнат и внимателен! Определено препоръчваме (5++) и чакаме с нетърпение да пробваме Dextrophobia vol. 2, за която вече се носят легенди :)
sax1    3 years 9 months
Доста добре направена стая, беше 1вата в която ходихме, не се справихме с последната част от предизвикателството, но останахме с много добри впечатления.
ДвеТе's picture
ДвеТе    3 years 10 months
Както при много други, и за нас това беше първата ни стая. Много ни хареса, момичето беше любезно и ни каза и за други стаи. Декорите ни впечатлиха, загадките бяха интересни и не супер трудни, но за двама души не са и най-лесните. Полутахме се и заради някои технически неизправности, но ни изчакаха спокойно да си довършим играта въпреки превишеното време. Препоръчвам на всички и с удоволствие ще посетим и втората стая.
Drebo    3 years 10 months
Много готин спомен от първия сблъсък с такива загадки. Кефи ме как интериорът те вкарва в усещането още преди да си влязъл в стаята. Готино замислена и направена. Сравнително бързо преодолима дори с минимално подсказване, но пък удовлетворението след нея е жестоко. Наистина обаче се забелязваше големия брой посетители по материалите и захабяването...Все пак, много ни зареди за следващи стаи..
Бати    3 years 11 months
Това беше първата ни стая и определено ни зариби по подобен тип игри.Очакваме втора стая.
rinkoff    4 years 2 weeks
Приятна стая, потопихме се в играта, хареса ни. Некачествено изпълнение на механизми и игрални устройства. Препоръчваме по-качествена изработка. В топ 5 ни е.
iton    4 years 1 month
Това беше и моята първа стая и досега няма подобна, която да я измести и да ме е забавлявала повече. Интересна, вълнуваща, страхотен екип. Всичко е премерено и направено с нужната доза любов и мерак. Браво!
Dimo    4 years 3 weeks
До колкото знам това е първата стая в България. Като изключим захабения интериор, стаята е много добра. Хората са се постарали да я изпипат. Хубаво би било да подменят част от интериора.
megansito's picture
megansito    4 years 1 month
И за нас Dextrophobia беше "първата доза", която ни доведе до пристрастяването към Live Escape Room приключенията. За съжаление изтеглихме късата клечка - стаята не беше добре подредена след предходния отбор и зациклихме мноооооооооого. И тъй като тук няма опция да останеш след 60-та минута, за да си доиграеш играта, трябваше да посетим стаята отново. И изненада - отново имаше проблеми с подреждането на стаята. За щастие този път включваха загхадки, през които вече бяхме минали, но все пак чувството не е приятно. Тук не става въпрос за повторното заплащане и посещение (което не можеше да се случи в близките дни, поради натоварения график), а по-скоро за организацията. Екипът изглежда много отговорен и отдаден на задачата си и затова бяхме изненадани, че и за двете ни посещения имаше пропуски. Не се опитвам да обвинявам никого или да си намирам оправдания за неуспешното ни първо посещение, но исках да споделя опита си. Въпреки всичко за мен Dextrophobia остава в топ 3 на всички стаи, които сме посетили (към днешна дата общо 12) и затова оценката ми е 9 от 10. В стаята са вложени както много идеи в сюжетната линия и в трудността на загадките и пъзелите, така и в интериора и създаването на атмосфера, която веднага те потапя в преживяването. Страхотно изживяване! Очаквам с нетърпение отварянето на втората стая, за която вече се носят легенди!
spoky86's picture
spoky86    4 years 1 month
Явно наистина от тук са започнали повечето хора. И на нас ни беше първата и защото успяхме да излезем, а и заради много качественото изпълнение на стаята се запалихме...

Pages


Добави коментар

Log in or register to post comments